Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachines zijn dé meestgebruikte tool op internet. Maar liefst 98% van de gebruikers maakt gebruik van zoekmachines. Zelfs complete url’s worden in Google ingetypt! En dan wil je natuurlijk dat jouw website of webshop op de eerste pagina verschijnt van de voor jou relevante zoekwoorden.
Verbeter met SEO je online vindbaarheid en verleid je klant tot een bezoek. Ik help je een tree hoger te komen met zoekmachine optimalisatie.

Verbeter de vindbaarheid van jouw website of webshop in Google

Een positie in de natuurlijke zoekresultaten (links op het scherm, vaak onder een kader met drie betaalde advertenties) kun je niet kopen, maar dit bepaalt Google. Zij hanteren hier een aantal stelregels voor die steeds weer aangepast worden. Hoger komen in Google heet zoekmachine optimalisatie of SEO en is echte internet marketing. Het is geen toverformule. Ik kijk naar je website zoals Google dat doet en maak deze zoekmachinevriendelijk.

SEO-proof webteksten

De inhoud, ook wel content genoemd, van jouw website of webshop is de sleutel tot een hoge positie in Google. Teksten die ik schrijf of herschrijf zijn SEO-proof. Dat betekent dat de teksten die ik oplever voldoen aan de eisen van zoekmachines.

Tekst voor een webpagina bevat:

  • Zoekwoordenanalyse
  • Unieke zoekwoorden (per webpagina)
  • Aansprekende meta descriptions (per webpagina)
  • Zoekwoorden op de juiste plaatsen in de tekst

Geschreven voor de mens

Naast SEO-proof zijn mijn teksten tevens toegankelijk, goed leesbaar, scanbaar en spreken ze jouw doelgroep aan. Het beste van twee werelden!

Periodieke SEO optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige klus, maar gaat steeds door. Je kunt er voor kiezen je website eenmalig te laten optimaliseren, maar je zult zien dat je op den duur posities inlevert. Door de snelle ontwikkelingen bij Google is het periodiek laten monitoren en bijwerken van de website of webshop noodzakelijk.

Combineren met online adverteren (Google Adwords)

Door online te adverteren maak je gebruik van de zoekmachine om bezoekers naar je website of webshop te trekken. Door dit te combineren met SEO bereik je het beste resultaat. Zowel op korte als op lange termijn. Met SEO zorg je enerzijds voor waardevolle en goede content en met online advertenties verhoog je de traffic naar je site.

Maak een afspraak

Wil je graag eens samen sparren over SEO? Ik kom graag bij je langs. Neem contact met me op voor het maken van een afspraak.

Of stel marketingvraag! Tarieven