Online strategie

De laatste jaren is er op internet een breed aanbod gekomen van mogelijkheden waar je iets mee ‘moet’. Of beter gezegd, waar je iets mee wilt. Omdat je merkt dat je doelgroep meer en meer online is gefocust en er strategisch gezien kansen liggen. Om online successen te boeken moet je keuzes maken. Ik help je een tree hoger te komen met het ontwikkelen van een online visie en strategie.

Vergroot het succes van jouw online activiteiten met een internetstrategie

Een online strategie is onmisbaar om in het ingewikkelde online spectrum van ontelbare websites, social media, ‘mijn omgevingen’ en intranetten een duidelijke richting en houvast te geven aan je online activiteiten én om resultaten meetbaar te maken.

Wellicht ben je de online mogelijkheden al goed aan het verkennen, maar zit er nog geen echte lijn in. Er zit nog geen website strategie achter. Ik ga graag samen aan de slag om een meetbaar, resultaatgericht online plan vast te stellen. En natuurlijk niet te vergeten een klantgericht plan. De klant staat immers nog steeds voorop!

Vragen stellen en beantwoorden

Om keuzes te maken, moet je jezelf kritische vragen stellen. We gaan samen aan de slag om antwoord te geven op bijvoorbeeld deze vragen:

  • Hoe kan online communicatie bijdragen aan jouw organisatiedoelen?
  • Wie zijn jouw belangrijkste doelgroepen en hoe verleid je deze online?
  • Wat wil je dat jouw bezoekers doen?
  • Welke online kanalen zet je in?
  • Hoe verhoog je de conversie op je website?

Versterk je online strategie

Wil je specifiek inzoomen op het ontwikkelen van effectieve en onderscheidende content of het inzetten van je social media kanalen? Ontdek wat ik voor je kan betekenen:

Second opinion

Je kunt mij ook inschakelen om met een frisse blik naar jouw huidige internet strategie te kijken en deze kritisch door te lichten. Er liggen vast nog kansen voor het oprapen!

Maak een afspraak

Wil je graag eens samen sparren over internet marketing? Ik kom graag bij je langs. Neem contact met me op voor het maken van een afspraak.

Of stel marketingvraag! Tarieven