Google Adwords strategie

Het advertentieprogramma van Google is een mooie online tool om meer bezoekers naar je website of webshop te trekken. Het grootste voordeel is dat mensen daadwerkelijk op zoek zijn. Zodra internetgebruikers de door jou ‘gekochte’ zoekwoorden intypen, krijgen ze je advertentie te zien.
Maar wellicht heb je al ontdekt dat resultaten boeken met Google Adwords lastiger is dan het lijkt. Google Adwords uitbesteden is dan de oplossing. Ik help je een tree hoger komen met Google advertenties en maak een effectieve online advertentiecampagne voor jouw doelgroep.

Google Adwords is de perfecte manier om je potentiële klanten direct te bereiken

Google Adwords is op dit moment de beste manier van online adverteren. Een groot voordeel is het targeten op geografische locaties. Je kunt namelijk heel gericht targeten door bijvoorbeeld een stad of provincie te selecteren of juist uit te sluiten. Vooral voor regionaal operende bedrijven is dit een uitkomst! Daarnaast bepaal je zelf het budget. Je betaalt per klik en door het instellen van een daglimiet zijn de kosten goed in de hand te houden.

Lastiger dan het lijkt

Het is vrij eenvoudig om zelf een advertentie aan te maken en online te zetten. Daar heb je mij niet voor nodig. Alleen is het de vraag of de advertentie en campagne effectief is ingericht en daadwerkelijk resultaat oplevert. Er komt namelijk meer bij kijken dan alleen een advertentietekst schrijven. Het platform biedt heel veel mogelijkheden en is in de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. Daarom is het uitbesteden van Google Adwords de beste keuze om echt rendement te behalen.

Periodieke optimalisatie

Het werken met Google Adwords is niet iets eenmaligs. Juist het optimaliseren van de Adwords campagne is heel belangrijk en wordt vaak vergeten. Adwords campagnes met grote budgetten moeten steeds gemonitord en onderhouden worden. Soms dagelijks, maar minimaal iedere week.

Adwords uitbesteden

Wil je aan de slag met Google Adwords? Ik kan het hele traject voor je oppakken:

  • Inrichten van jouw Google Adwords account
  • Zoekwoorden onderzoek
  • Advertentieteksten schrijven die aansluiten op de landingspagina
  • Advies over landingspagina
  • Optimalisatie en onderhoud
  • Koppelen met Google Analytics
  • Remarketing campagnes

Adwords tips: combineer met SEO

Adwords is ideaal om op korte termijn bovenaan in Google te komen en/of naast de natuurlijke zoekresultaten te staan. En dát is de perfecte combinatie waarbij je de meeste zichtbaarheid hebt. Wil je aan de slag gaan met Adwords, investeer dan ook budget voor SEO.

Maak een afspraak

Wil je graag eens samen sparren over Google Adwords campagnes? Ik kom graag bij je langs. Neem contact met me op voor het maken van een afspraak.

Of stel marketingvraag! Tarieven