E-mail marketing concepten

Persoonlijk 1 op 1 contact met je klanten is het meest effectief. Ook als dit via e-mail is. Er is tegenwoordig zo veel meer mogelijk dan alleen het versturen van een nieuwsbrief via e-mail. Het is een vakgebied op zich. Om dit kanaal optimaal te benutten moet je een plan hebben. Ik help je een tree hoger te komen met het ontwikkelen van e-mail marketing concepten.

Verbeter klantcontact met e-mailmarketing en bespaar kosten

E-mail is een zeer krachtig instrument dat je inzet voor diverse doelen:

  • Werven van nieuwe klanten
  • Relatie met bestaande klanten versterken
  • Slapende klanten activeren
  • Verloren klanten terugwinnen
  • Verkoop stimuleren (direct mail)
  • Database van e-mailadressen vergroten met juiste opt-in

Ik ga graag samen aan de slag om het kanaal e-mail te professionaliseren en resultaten te boeken. In combinatie met een beheersbare strategie, doelgroep segmentatie, doelgroepgerichte teksten en een goede technologie ligt dit binnen handbereik.

Meer en betere klantcontact momenten

E-mail is een goed contactmoment met je klant als je relevante informatie stuurt met een specifieke boodschap. Een content kalender biedt uitkomst. Social media maakt daar steeds vaker deel van uit, maar e-mail als instrument mag zeker niet ontbreken. In de gehele customer journey is e-mail in te passen. Denk maar eens aan het versturen van een betalingsnotificatie of het doen van klantonderzoek. Maar ook cross-selling en klantbehoud passen hierbij.

E-mail marketing tips

Naast de strategie kun je mij ook inschakelen voor advies over praktische zaken: hoe schrijf je een goede subjectline, op welk tijdstip kun je de e-mail het beste versturen, hoe vraag je feedback aan je ontvangers, wat is een goede call-to-action, hoe vergroot je je e-maillijst en meer!

Maak een afspraak

Wil je graag eens samen sparren over e-mailmarketing concepten? Ik kom graag bij je langs. Neem contact met me op voor het maken van een afspraak.

Of stel marketingvraag! Tarieven