Meer dan een content check

Content review + content plan op maat

Bezig met scanSchrijf of creëer jij regelmatig blogberichten, nieuwsberichten, social media berichten of andere content? Kost het je veel tijd, maar lijkt het je maar weinig op te leveren aan reacties, deelacties, belletjes, e-mails en nieuwe klanten?

Je weet dat het maken en delen van goede content belangrijk is. Dat het veel voor jouw bedrijf kan betekenen. Dat jouw doelgroep jou gaat zien als dé expert op jouw vakgebied, dat het vertrouwen geeft, het de juiste mensen aan je bindt, dat je doorverwijzingen krijgt, het je leads oplevert en dus ook nieuwe klanten.

Dit lees je overal, op ieder gerespecteerd marketingblog en bij iedere business coach, dus dan moet dat toch wel waar zijn?

Daarom ben je er ook enthousiast mee gestart en heb je er tijd in geïnvesteerd. Alleen zie jij deze beloofde resultaten in de praktijk niet terug. En daarbij heb je soms ook last van dat rottige stemmetje. Die jou vertelt dat niemand op jouw artikelen zit te wachten, dat de artikelen van jouw concurrent veel beter zijn, dat je daarom ook geen reacties krijgt en dat je al helemaal niet opvalt tussen al die duizenden artikelen die online staan.

Wat heeft het nog voor zin om door te gaan?

Als je dit gevoel herkent, dan wordt het tijd om je kostbare content eens goed onder de loep te laten nemen. Wellicht wel door een vreemde? Een vreemde die toevallig specialist is op het gebied van content marketing, online verkooptechnieken en vindbaarheid.

Want jij hebt het moeilijke werk al gedaan, nu wordt het tijd om te oogsten! Misschien doe je iets niet helemaal goed of laat je kansen liggen. Ik geef jou feedback, strategie én een concreet plan op maat om meer uit jouw content te halen. Zodat jij wél die resultaten gaat halen waar je over hebt gehoord.

Wat neem ik mee in de content check?

De scan bestaat uit 2 hoofdstappen:

  1. Content review
  2. Content plan

Stap 1: content review

Ik bekijk hoe jij content marketing inzet en of dit de juiste manier is die past bij jouw doelgroep. Ik laat je weten wat sterke punten zijn, wat zwakke punten zijn, wat je kunt verbeteren en welke kansen je laat liggen. Ook kijk ik hierbij naar de vindbaarheid (SEO van jouw content).

Heb je Google Analytics (of een andere analyse software) aan jouw site gekoppeld? Ik krijg daar graag toegang voor.

Feedback inclusief voorbeelden en ideeën
Ik geef niet alleen feedback in heldere en duidelijke taal (je hoeft geen kennis van marketing of sales te hebben), maar ik draag ook ideeën aan hoe je dit kunt verbeteren. Voorzien van voorbeelden, die je direct kunt kopiëren in je content.

Stap 2: content plan op maat

Ik geef je ook een content plan op maat afgestemd op jouw bedrijf en op jouw doelgroep. Hier staat content inspiratie en ideeën in waar jij de komende maanden mee aan de slag kunt. Zonder dat het je veel extra tijd gaat kosten. Het moeilijke werk heb jij immers al gedaan. Dit is dus een praktisch plan, die je zo over kunt nemen en kunt implementeren. Zo ben jij de komende maanden weer lekker zichtbaar bij jouw doelgroep.

Advies van een ervaren professional
Uit de massa’s ideeën en strategieën die er over content marketing bestaan, selecteer ik diegene die perfect passen bij jou, jouw bedrijf en jouw doelgroep. Zodat jij je niet druk hoeft te maken of het wel werkt en of je wel goed bezig bent.

Dit ontvang je van mij:

  • Feedback uitgeschreven in tekst, inclusief ideeën en voorbeelden;
  • Screencast waarin ik de belangrijkste feedbackpunten bespreek (een video van jouw content waarbij ik gesproken uitleg geef) en waarbij ik nog meer de diepte in ga;
  • Minimaal 3 nieuwe zoektermen waarop je vindbaar moet worden en hoe je dit kunt doen.

Bonus
ik leer je mijn methode hoe je eindeloos een stroom aan ideeën voor je content kunt genereren. Zodat je nooit zonder content inspiratie zit en altijd ideeën genoeg hebt om over te schrijven. Waar jouw doelgroep op zit te wachten, heel belangrijk.

Ik maak hierbij niet gebruik van standaard online tools, maar van de kennis en inzichten die je uit je doelgroep haalt. Deze methode is niet moeilijk, maar wel heel effectief.

Prijs en hoe nu verder

De content review is écht iets voor jou als je minimaal zo’n 10 blogs of nieuwsberichten online hebt staan. De review inclusief content plan op maat kost € 197 exclusief BTW.

Via het formulier hieronder vraag je de scan aan. Na ontvangst van de aanvraag, plan ik deze in. Dit koppel ik aan je terug. Je ontvangt vervolgens van mij een vragenlijst, zodat ik jou en je bedrijf beter kan leren kennen. Zo zijn mijn adviezen nog gerichter en waardevoller.

Ook ontvang je de factuur voor deze dienst. Die dien je vooraf te betalen. Is de betaling niet binnen wanneer jouw scan staat ingepland? Dan schuift deze automatisch door. Pas wanneer ik het geld ontvangen heb, ga ik daadwerkelijk voor je aan de slag.

Vragen?

Heb je vragen over de scan? Stuur me een e-mail op marjolijn@mmmar.nl of bel naar 06-81649266.

Recensie-Suzanne-voor-website