De leukste flexibele werkplek hotspots voor ZZP er in Veenendaal

workspots-veenendaal

Flexibele werkplek hotspots in Veenendaal waar ze ook nog lekkere koffie hebben? Als freelancer werk ik vaak buiten de deur en plan ik ook graag mijn zakelijke afspraken buiten de deur. Dan is een fijne locatie waar ze goede koffie serveren heel welkom. Even werken tussen afspraken door of als flexibele werkplek. Waar vind je dat nou in Veenendaal?

Uiteraard is het handig als ze ook nog wifi hebben, maar geen must. Een persoonlijke hotspot is zo gemaakt op de telefoon, zodat je overal toegang tot internet hebt. Ik gebruik dit altijd in de trein. Ideaal!

Ik heb een aantal favorieten voor je op een rijtje gezet. Handig voor de mede-zzp er en freelancer of gewoon als inspiratie voor jou, mijn lezer. Dit is een lijst met eigen favorieten én de favorieten van mijn vriendinnen.

JE Theetafel Veenendaal

je-theetafel-veenendaalDit super schattige huiskamer restaurant JE Theetafel is kleinschalig en persoonlijk. Dat zie je al aan het interieur en de goede service die ze bieden. Wat me persoonlijk aanspreekt, is dat ze graag rekening houden met dieetwensen, zoals mijn suikervrije levensstijl. Zeer geschikt als je met een vrouw een afspraak hebt, ze hebben hier heerlijke lekkernijen. Of gewoon even een uurtje werken.

Locatie: Zandstraat 47, Veenendaal
Website: www.jetheetafel.nl
Facebook-pagina: www.facebook.com/jetheetafel

Van der Valk Veenendaal

van-der-valk-veenendaalSinds dit jaar is Veenendaal een Van der Valk rijker! Ik ben vooral fan van de heerlijke lunchkaart. Voor mij is deze locatie goed bereikbaar zo langs de snelweg en handig om even neer te ploffen in de koffie lounge. Ideale ontmoetingsplaats voor een zakelijke afspraak of om dat inspirerende blog te schrijven.

Locatie: Bastion 73, Veenendaal
Website: www.hotelveenendaal.com
Facebook-pagina: www.facebook.com/HotelVeenendaal

Zeldzaam Veenendaal

zeldzaam-veenendaalDit restaurant in het centrum van Veenendaal heeft het beste terras van Veenendaal. Het terras is voorzien van heaters, dus het hele jaar door kun je hier op het terras zitten. Frisse lucht doet wonderen voor je concentratie, dus een prima optie! Zowel om te werken aan freelance opdrachten én de zakelijke afspraak is top bij Zeldzaam Veenendaal.

Locatie: J.G. Sandbrinkstraat 1, Veenendaal
Website: www.zeldzaam.com
Facebook-pagina: www.facebook.com/people/Zeldzaam-Cafe-brasserie

Lunchroom 0318 Veenendaal

0318-veenendaalLeuke locatie in het centrum van Veenendaal, direct aan de winkelstraat. Met een fijn terras. Ook voor de lunch kun je prima bij 0318 Veenendaal terecht. Een afspraak in het weekend is een minder goed idee, dan is het er erg druk. Houd je van gezelligheid en bedrijvigheid, dan is dit een prima keuze!

Locatie: Hoofdstraat 48, Veenendaal
Website: www.0318.eu
Facebook-pagina: https: www.facebook.com/Lunchroom0318

3 zussen Veenendaal

3-zussen-veenendaalDit restaurant en loungebar is makkelijk te bereiken waar je tevens gratis kunt parkeren. Met een heerlijk en groot terras buiten, waar altijd wel een plekje te vinden is. Binnen kun je ook prima zitten. Plan je een afspraak? Plan dan een lunchafspraak. De lunchkaart van 3 zussen Veenendaal is geweldig! Evenals de koffie.

Locatie: Kerkewijk zuid 115, Veenendaal
Website: www.restaurant3zussen.nl
Facebook-pagina: www.facebook.com/3zussen

De Eekhoeve Veenendaal

eekhoeve-veenendaalHoud je van rust en de natuur? Dan is het theehuis op zorgboerderij de Eekhoeve Veenendaal een perfecte locatie. Aan de rand van Veenendaal, tegen het bos aan. Bij goed weer kun je gebruik maken van het gezellige terras, met uitzicht op de diertjes. Binnen is het ook erg gezellig. Ook is er een Landwinkel waar je na je afspraak nog even wat gezonde boodschapjes kunt doen. Dit is een persoonlijke favoriet van mij!

Locatie: Dijkstraat 115, Veenendaal
Website: www.eekhoeve.nl
Facebook-pagina: www.facebook.com/DeEekhoeve

Sta jij er niet bij?

Staat jouw locatie niet in deze lijst en vind je dat je wel een plekje verdient? Nodig online marketing en communicatie specialist Me Myself Mar uit voor een kopje koffie☺.

Kop koffie drinken

Aan de slag met je website, je content of LinkedIn marketing?

Dan heb ik iets leuks voor je! Om jou te inspireren, je feedback met concrete voorbeelden te geven en leuke bonussen, heb ik diverse scans ontwikkeld.

Om je website een boost te geven met de ‘Not so quick website scan‘, meer te halen uit je blogs en nieuwsberichten met de ‘Meer dan een content check‘ en je LinkedIn profiel te professionaliseren met de ‘Kansen pakken LinkedIn profielscan‘.