Kansen pakken LinkedIn profielscan

LinkedIn profieltips – waardevolle inzichten & zakelijke kansen

Bezig met scanHeb je een LinkedIn profiel, maar haal je er niet het maximale uit? Is het nu meer een online CV, in plaats van een digitale reputatie? Je weet dat het beter kan, maar hoe dan precies?

LinkedIn is misschien niet het grootste social media platform, maar wel het meest lucratieve. Maar liefst 80% van de leads van social media zijn afkomstig van LinkedIn. Ook de juiste beslissers uit jouw doelgroep zijn daar te vinden en gebruiken LinkedIn om te netwerken.

Het wordt dus steeds belangrijker je LinkedIn profiel goed op orde te hebben: compleet, klantgericht en 100% jij. Zodat klanten je beter weten te vinden, je gezien wordt als de expert in jouw vakgebied en je online meer zichtbaar wordt. Dat is stap 1.

De volgende stap is natuurlijk om LinkedIn als marketingtool in te zetten (bij de Bonus lees je daar meer over).

Laat je LinkedIn profiel eens door een vreemde bekijken. Een vreemde die toevallig specialist is in LinkedIn content marketing, online verkooptechnieken en vindbaarheid.

Die jou feedback, strategie én concrete ideeën geeft hoe je jouw LinkedIn profiel professioneler, beter vindbaar en effectiever maakt waardoor het je leads oplevert.

Wat neem ik mee in de scan’?

Ik beoordeel jouw profiel met aandacht en verplaats me in jouw doelgroep. Ik bekijk jouw profiel door deze ogen, samen met mijn kennis en ervaring van LinkedIn marketing.

Ik beoordeel jouw LinkedIn profiel vervolgens op:

 • Laat jouw profiel de beste versie van jezelf zien? Inclusief fotoscan.
 • Gebruik je de juiste zoekwoorden op de juiste plekken?
 • Laat je zakelijke kansen op LinkedIn liggen?
 • Spreek je jouw beoogde doelgroep aan?
 • Zet je profiel aan tot actie?
 • Hoe staat het met jouw zichtbaarheid?

Feedback inclusief voorbeelden en ideeën

Ik geef niet alleen feedback in heldere en duidelijke taal (je hoeft geen kennis van marketing of sales te hebben), maar ik draag ook ideeën aan hoe je dit kunt verbeteren. Voorzien van voorbeelden, die je direct kunt kopiëren in je LinkedIn profiel.

Dit ontvang je van mij

 • Feedback uitgeschreven in tekst, inclusief ideeën en voorbeelden;
 • Screencast waarin ik de belangrijkste feedbackpunten bespreek (een video van jouw persoonlijke LinkedIn profiel waarbij ik gesproken uitleg geef) en waarbij ik nog meer de diepte in ga;
 • Ik reik je de juiste zoektermen aan waarop je vindbaar wilt én moet zijn en hoe je dit kunt doen.

Bonus
Een PDF met 3 strategieën hoe je LinkedIn als marketingtool inzet. Plus concrete uitwerking.

Nadat je je profiel hebt verbeterd, is dit de volgende stap. Nieuwe klanten verwelkomen, meer bezoekers op je website via LinkedIn, klanten die via via bij je komen en dat je gezien gaat worden als dé expert op jouw vakgebied. Hoe je dat doet, vertel ik je in de bonus. Ik leid je er stap voor stap doorheen. Door het toepassen van deze strategieën is LinkedIn marketing gesneden koek.

Prijs en hoe nu verder

Voor de LinkedIn scan zijn er twee mogelijkheden.

 1. LinkedIn analyse van 1 tot 5 profielen: voor zzp-ers, freelancers en kleine bedrijven. Per LinkedIn profiel betaal je € 99 exclusief BTW.
 2. LinkedIn analyse vanaf 5 profielen: voor middelgrote bedrijven. Prijs op aanvraag.

Via het formulier hieronder vraag je de scan aan. Na ontvangst van de aanvraag, plan ik deze in. Dit koppel ik aan je terug. Je ontvangt vervolgens van mij een vragenlijst, zodat ik jou en je bedrijf beter kan leren kennen. Zo zijn mijn adviezen nog gerichter en waardevoller.

Ook ontvang je de factuur voor deze dienst. Die dien je vooraf te betalen. Is de betaling niet binnen wanneer jouw scan staat ingepland? Dan schuift deze automatisch door. Pas wanneer ik het geld ontvangen heb, ga ik daadwerkelijk voor je aan de slag.

Vragen?

Heb je vragen over de scan? Stuur me een e-mail op marjolijn@mmmar.nl of bel naar 06-81649266.

Recensie-Suzanne-voor-website