Testimonials interim werk

Testimonials interim werk

Online Marketeer

Bouwinvest, Amsterdam

Ines van Steenbergen:

Marjolijn heeft bij Bouwinvest gewerkt voor een periode van 5 maanden, ter vervanging een on-line marketeer die met zwangerschapsverlof was.
Wij waren heel blij met Marjolijn omdat zij niet alleen een hele goede on-line marketeer/ – adviseur is (o.a. SEO, SEA, online strategie), maar ook een sterke communicatieadviseur.
Door deze combinatie was zij van extra toegevoegde waarde voor ons team, en daarmee de Business Unit Nederland, en heeft zij een paar extra klussen opgepakt waaronder: meedenken met opzet onderzoek ‘Customer Journey’ en op basis van die resultaten: het optimaliseren van wireframes voor projectwebsites en meedenken over opzet online consumenten platform. Daarnaast onderzoek naar mogelijkheid inzet bloggers op Facebook en het schrijven van content voor diverse projectwebsites. En zij is ook intensief betrokken geweest bij het opzetten van een pilot voor het ‘huurder werft huurder’- traject.
Marjolijn is klantgericht, betrokken, consciëntieus, kritisch en pro-actief. En zij heeft zich het vakgebied van vastgoed in no-time eigen gemaakt.
Ik zou haar absoluut aanraden!

Myriam Zuidervaart:

Ik werk graag met Marjolijn samen. Ze was snel ingewerkt en snapte binnen no time de business van Bouwinvest: marketing en verhuur van vrije sector huurwoningen. Geeft analyses en adviezen op een prettige en overzichtelijke manier. Fijn om met haar te sparren over online marketing!