Content boost sessie

Praktisch en actiegericht content marketing plan

Je bent ondernemer en je bent je bedrijf aan het opbouwen. Je hebt een product of dienst dat ontzettend waardevol is, maar de marketing van jouw aanbod gaat toch wat moeizaam. Je wordt nog te weinig gevonden door je doelgroep en je moet veel moeite doen om nieuwe klanten te verwelkomen. Of je begint net en weet niet goed hoe je jouw product in de markt moet zetten.

Je hebt al meerdere dingen geprobeerd of je weet niet goed wat je moet kiezen. Bloggen of een video maken? Een community is hot, maar past dat wel bij je? Kies je voor LinkedIn, Facebook of Instagram. Of allemaal? Een nieuwsbrief, wie zit daar nog op te wachten.

Het is bijna onmogelijk om te kiezen en zie jij door de bomen het bos nog wel? Je doet maar wat, waardoor het los zand wordt. Er zit geen structuur in en een plan mist.

Dat werkt natuurlijk niet, terwijl de oplossing eenvoudig is.

Daar help ik je graag bij. Het is lastig voor jezelf om je eigen business te beoordelen. Wat je beter of anders zou moeten doen. Waar je moet beginnen en wat je moet kiezen. Zodat het resultaat oplevert. Hier kun je beter hulp bij inschakelen. Iemand die zich in jouw business verdiept, in jouw doelgroep, met je meedenkt, die bekijkt wat je tot nu toe hebt gedaan en je adviezen geeft.

Ik help je graag met een boost sessie en een content marketing plan op maat met bijbehorende strategie.

Content marketing is onmisbaar

Iedere ondernemer zou aan content marketing moeten doen. Ben je hier nog niet van overtuigd, dan heb ik hier een paar redenen voor je:

 1. Jouw website wordt beter vindbaar op internet door waardevolle content waar jouw doelgroep naar op zoek is.
 2. Met goede content bouw je een relatie op met een klant, die vroeg of laat bij je gaat kopen.
 3. Content marketing kost 62% minder dan traditionele marketing en brengt bovendien ook nog eens 3x zo veel leads binnen.
 4. Content marketing zorgt voor 6x meer conversies dan andere online marketing technieken.

Content marketing werkt altijd, voor iedereen

Starten met content marketing is één ding, maar er successen mee boeken is een tweede. Overal op internet kun je lezen over content marketing strategieën en content marketing plannen. Hoe je de beste blogs kunt schrijven, de beste titels bedenkt enz.

Het enige nadeel is dat je vervolgens zelf alles moet uitvogelen. Wat de beste strategie is voor jouw bedrijf en jouw klanten, hoe zo’n plan er uit ziet, hoe je dit in je dagelijkse werk inplant.

Beginnen is makkelijk, maar op een gegeven moment vraag je je toch af of je wel goed bezig bent. Of dit dé manier is, je niet teveel content deelt, of iemand hier wel op zit te wachten, of het wel goed genoeg is wat je doet. De twijfel slaat toe en de kans is groot dat waar je aan begonnen bent, je niet afmaakt. Of dat je weer wat nieuws probeert. Een nieuwe strategie, tactiek of tool die gouden bergen belooft. Terwijl content marketing voor iedereen werkt. Altijd. Ik help je daar graag bij.

Wat je nodig hebt, is begeleiding. Iemand met wie je jouw plannen doorneemt, jou ideeën en inspiratie geeft en je bevestiging geeft dat wat je doet ook het juiste is. Die jou motiveert om door te pakken, je tips geeft hoe je het nog beter kunt doen en die desnoods zelf de pen pakt om voor jou teksten te schrijven.

Praktisch, super easy én concreet

Dat is mijn handtekening. Geen sessie die nog meer vragen oproept, maar juist een sessie waarbij jij de deur uitgaat met een concreet plan. Die een perfecte fit heeft met jouw bedrijf en jouw doelgroep.

Waarbij je de tools in handen krijgt die je nodig hebt én precies weet wat jouw eerstvolgende acties gaan zijn.

Ik heb jarenlang als marketeer en communicatie expert voor bedrijven gewerkt. Bij kleine en grote bedrijven, zoals de Persgroep. Die kennis en ervaring zet ik nu in om content marketing voor ondernemers bereikbaar, begrijpbaar én belonend te maken. In heldere en simpele stappen.

Het resultaat van de boostsessie

 • Je content marketing plan en implementatieplan (content planning) in kaart (je kan maanden verder)
 • Focus op wat nú belangrijk is om te doen
 • Met jouw doelgroep voor ogen; hoe bouw je die waardevolle band op en ga jij als dé autoriteit in je branche gezien worden
 • We werken van achteren naar voren: het einddoel is jouw product of dienst, van daaruit werken we terug – dan wordt alles veel logischer!
 • Welke (type) content is daar voor nodig en met welke boodschap
 • Hoe moet je je content verspreiden om te zorgen dat jouw doelgroep je content ziet? Via welke kanalen? Onbetaald of betaald.
 • Mijn volle aandacht, expertise, kennis en ervaring voor jou ter beschikking
 • Ik deel met jou mijn blauwdruk voor succesvolle content marketing, die ik bij al mijn klanten met succes toepas

Zo werkt het

Tijdens de boostsessie bespreken we jouw bedrijf, jouw situatie, jouw doelen aan de hand van mijn content plan blauwdruk. De boostsessie vindt op locatie plaats, die we nader overeenkomen. Dit bestaat uit de volgende hoofdstappen:

 1. De doelen van jouw content – wat wil je bereiken?
 2. Wie leest jouw content – de doelgroep
 3. De strategie & jouw aanbod – hoe pakken we het aan en wat is het einddoel?
 4. Type content en media kanalen – altijd multichannel
 5. Wanneer plannen we de content in – een paar maanden vooruit

We bespreken, brainstormen en maken gezamenlijk een helder plan. Dit is een mix van jouw input en mijn kennis en expertise. Daarna werk ik het voor je uit en maak ik een actiegerichte en praktische planning. Zodat je precies weet wat je moet doen de komende tijd.

Door deze boostsessie krijg jij een plan in handen waarmee je klanten trekt die weten dat ze bij jouw bedrijf aan het juiste adres zijn. Die een connectie opbouwt en vroeg of laat bij je gaan kopen.

Je loopt zo enthousiast de deur uit dat je direct al wilt beginnen!

Content creatie

De stap erna is natuurlijk het creëren van de content. Dit doe je ofwel zelf of met mijn hulp. Waar ik van hou is content die relevant is voor jouw doelgroep, veel beter dan de content van jouw concurrent én helpend. Dat moet de focus zijn.
Tijdens de sessie bespreken we ook hoe je de content creatie wilt invullen.

Prijs

De boostsessie duurt zo’n 3 uur. We gaan aan de slag met wat jij nodig hebt. Dus geen standaard dingen, maar maatwerk zodat je echt verder gekomen bent en verder kan. Hiervoor reken ik een vast tarief van € 450 exclusief BTW, exclusief eventuele reiskosten (€ 0,25 p/km). Nadat we de datum hebben vastgelegd, ontvang je de factuur. Ook ontvang je van mij een vragenlijst, zodat ik jou en je bedrijf beter kan leren kennen en me goed kan voorbereiden op de boost sessie. Zo zijn mijn adviezen nog gerichter en waardevoller.

 

Heb je nog vragen?

Mail of bel me gerust. Dan hoor je direct hoe mijn agenda er uit ziet en wanneer we kunnen afspreken.

Ik ben bereikbaar op 06-81649266 en via marjolijn@mmmar.nl. Of vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met jou op.